Over ons

Sakura Skin Clinic

Hallo, welkom bij Sakura Skin Clinic & Academy!

Ik ben Ümmühan Gürses. Oprichtster en zaakvoerster van Sakura Skin Clinic en Academy.

In begin van mijn carrière werkte ik een tijdje voor een internationaal bedrijf als verkoop-en marketingsadviseur

Nadien heb ik nog gewerkt voor Axa en Belfius. Ik heb er veel van geleerd, maar ontdekte al snel dat dit niet mijn toekomst was. Een kantoor job gaf mij geen volledige vrijheid, flexibiliteit & creativiteit.

Ik ben na een carrière in de bedrijfs- en verzekeringswereld begonnen met de opleidingen voor bio-esthetiek en ik ben afgestudeerd als huidexpert. Door verschillende opleidingen te volgen over de hele wereld, heb ik mijn rugzakje kunnen vullen met veel kennis en ervaring. Ook ben ik een erkend lid van de "Belgische Beauty Federatie".

Een carrière switch maken was niet makkelijk, maar was één van de beste beslissingen uit mijn leven!

Deze passie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik met Sakura Skin Clinic & Academy begonnen ben. In dezelfde kliniek waar ik de behandelingen uitvoer, geef ik ook opleidingen en cursussen aan eenieder die, net als ik, van huidverzorging een passievol beroep wil maken. Ik help andere vrouwen ontzettend graag om hun eigen passie voor skin care te ontwikkelen en uit te breiden in de praktijk. Sakura Skin Clinic is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een multifunctionele schoonheidssalon, academie én beauty supplier in Antwerpen.

Sakura Skin Clinic & Academy is gespecialiseerd in huidverbetering, maar biedt ook andere behandelingen aan. Zowel luxe als de klassieke behandelingen komen in aanbod; diverse gelaatsverzorgingen, waxing, threading en permanente ontharingen met laser, bodycontouring, tattoo removals, wimperlifting en heerlijke relax/fysiotherapeutische massages. Kijk voor het volledige aanbod en prijzen onder de tab 'tarieven'. 

 

Over ons:

 1. Specialist in huid-vernieuwende behandelingen
 2. Huid Experten
 3. Gediplomeerde huidtherapeuten
 4. Gediplomeerde schoonheidsspecialisten
 5. Altijd een eerlijk en deskundig advies
 6. Ingeschreven bij de Belgische Beauty federatie.

Sakura Skin Academy

Sakura Skin Academy bestaat uit professionele docenten die jou de theorie, de praktijk, de techniek en de kunst van het vak leren. Onze cursisten kunnen ook aan zéér voordelige prijzen een starterskit aankopen. Na de opleidingen krijg je een erkend diploma waarmee je zowel nationaal als internationaal aan de slag kunt gaan.

Hoe is dat voor jou? Zou je ook graag meer vrijheid en flexibiliteit willen? Je leeft immers maar één keer kom en ontdek onze aanbod in de academie.

Sakura Beauty Supplier

Sakura is niet enkel en alleen maar een kliniek en academie, is ook een punt waar u de beste lasers en ander beauty-apparatuur kunt verkrijgen tegen een voordelige en gunstige prijs.

Zowel beautysalons als particulieren kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende apparaten: 

 • Sakura Lumière Essentielle Diode Ice laser
 • Sakura Svelte bodycontouring
 • Sakura AquaPure Facial
 • Sakura 3 D perfection laser
 • Sakura Q-switched ND yag laser
 • ...

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en tips.